2103
2018
gergi tavan malzemesi, montaj,kurulum, aydınlatma, usta, süre

Gergi Tavan Malzemeleri ve Gergi Tavan Montajı

Her gergi tavanın montajı birbirine benzerlik gösterir. Gergi tavanlarda montaj işlemlerinde ustalık ön plandadır. Her ne kadar ustalık ön planda olsa da gergi tavan malzemeleri de bir o kadar önemlidir. Gergi tavan montajında kullanılan malzemelerin kalitesi gergi tavanınızın uzun ömürlü sağlıklı olmasında etkin rol oynar.

Gergi tavanların ortalama kurulum süresi birkaç saattir. Ek ödeme olmaksızın, hafta sonları ve çoğu tatillerde gergi tavanlarınızı büyük bir özveriyle kuruyoruz. Kurulum esmasında kullanmış olduğumuz gergi tavan malzemeleri birinci sınıftır.

Tecrübeli ve alanında uzman ekiplerimiz sayesinde, gergi tavan montajı hızlı ve temiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Ölçümler Alarak

Ustalarımız büyük bir titizlikle, odanın ölçümünü alır ve bir çizim yapar. Gergi tavanının tam maliyeti ölçümden hemen sonra rapor edilir ve gergi tavan için gerekli malzemeler hesaplanır. Daha sonra sizlerin belirteceği tarihte kurulum gerçekleştirilir.

Gergi tavanın montajı için hazırlıklar azdır. İşi gerçekleştirmek için mümkün olan yerlerde duvarlara erişim sağlamak ve iç mekan örtülerini kaldırmakta fayda vardır.

Kurulum

Gergi tavan, bir lazer cihazıyla uygulanan yatay bir çizgi seviyesine monte edilir. PVC veya alüminyum profil odanın çevresine monte edilmektedir. Bir avize varsa, kalması isteniyorsa ana tavana monte edilir ve elektrik tesisatı döşenir.

Tuvalin gerilmesi, kurulumdaki en önemli andır. Bundan dolayı, gergi tavan malzemesinin elastik olması için hava bir ısı tabancasıyla 50 derece ısıtılır. Daha sonra, kanvas, montaj bıçaklarının yardımıyla gerilir ve kanvasın kenarları profile monte edilir.

Kurulumun son aşaması, bir avize veya lamba için takviye halkasının tutturulması ve duvar ve tavan kanvasının derzlerini gizlemek için özel bir dekoratif bandın yerleştirilmesidir.

Tüm gereksinimlere bağlı olarak, bir gergi tavanındaki garanti 10 yıldır.