2408
2017
gergi tavan,fiyatları, çocuk odası,düzen, genç odası, tasarım, çocuk odası gergi tavan, modeller

Çocuk odası gergi tavan seçimleri

Şüphesiz hayatta en değer verdiğimiz şey çocuklarımızdır. Bu sebeple çocuklarımızın günlerini mutlu ve güzel bir şekilde geçirmelerini güzel bir alanla sağlamak isteriz. Kaldıkları odanın bir kısmı gergi tavan yapılarak atmosferi değişmesi bu noktada büyük önem taşımaktadır.

Günlerinin güzel geçmesi buna bağlıyken doğru tercih için araştırmalar yapmak gerektiği gözler önünde. Odalarının düzeni en çok güzel bir gergi tavan ile  sağlanabilir, bunu unutmamak gerekiyor.

Güzel, kullanışlı ve düzenli bir görünüme sahip gergi tavan  odayı her zaman planlı tutacaktır. Bu gergi tavanlar  evimiz için bu kadar önem taşıyorsa genç odaları için nasıl bir gergi tavan tasarımı tercih etmeliyiz.

Son yıllarda kullanışlılığı sebebi ile tavanlara renk katan gergi tavan  ön planda.transparan ve uv baskılı gergi tavanlar hem günümüz modasına hem de kullanım açısından insanları mutlu ediyor. Eğer alanınız darsa ve bu alanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız yalnızca açık renk gergi tavan  tasarımlarını kullanmanızı öneririz.

Tavan boyası ise beyazları artık bir kenara birakıp daha rekli bir boya kullanarak gergi tavan ile uyumlu hale gelebilir.. Hele ki ufak bir odanız varsa kesinlikle fon renk boya ile kullanarak odanızı farklı boyutlarına taşıyabilirsiniz.. Çünkü çocuklarımız için ferah bir ortamı yakalamak hepimizin asıl amacıdır.

Çocuk odalarında bazen bir çizgi film karakteri, süper kahramanlar, bazen bir futbol takımı yada futbolcu yana çocuklar için anlamlı bir figür resimi onları hem çok mutlu edecek, hem odanıza zerafet katacaktır. Burada en dikkat edilmesi gereken husus, mutlaka çocuğunuzun sevdiği bir görsel olmalı, odanızın renk uyumuna mutlak suretle uymalıdır.

ÇOCUK ODASI GERGİ TAVAN MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...