0806
2016
küçükçekmece, gergi tavan, fiyat, model, uv baskı, hg gergi tavan, tranparan, lake, fiyat, en uygun

Küçükçekmece gergi tavan imalat merkezi

Küçükçekmece gergi tavan imalat merkezi  olarak transparan lake uv baskılı olarak siparişlerinizi verebillir veya fiyat teklifi isteyebilirsiniz .tüm gergi tavanlarımız 10 yıl garantili olup herhangi bir renk solması yaşanmaz küçükçekmece gergi tavan imalat merkezi olarak istanbulun her bölgesine servisimiz vardır..gergi tavan modellerimiz resim görselleri bölümünden secerek istenilen ölçülerde yapılabilir.en uygun gergi tavan fiyatları almak için mutlaka arayarak fiyat alınız.Tüm ürünlerimiz a sınıfı yüksek baskı kalitesinde hd olarak baskı yapılmaktadır.

Tavanlar da modaya uygun . Tadilat ve dekorasyon yaparken , alçıpan veya ahşap paneller gibi geleneksel yenileme ve mobilya çözümlerine kıyasla , germe ve gergi tavanlar bir seçenektir . Estetik ve son derece güçlü Albayrak Gergi Tavan sistemi ve özellikle geniş gergi ürünleri , aradığınız düşünceli çözümü kapsamaktadır. Gerdirilmiş kumaş, tavanlar üzerinde eşit derecede dekoratiftir ve  tavanlara tamamen yeni özellikler kazandırır: basılı, aydınlatma veya akustik ekipmanlarda , hem oturma odalarında hem de dükkanlarda, otellerde bir kaplama kurarak yaşam alanlarında yalıtım ve akustik rahatlık artırılır.

Profesyonellerimiz de bölgenize dayanmaktadır. Teslimat ve kurulum için bir teklif için bizimle iletişime geçin. Satış ekiplerimiz, projenizin tüm teknik ayrıntılarını açıklığa kavuşturmak için hızla geri dönüyor.