2005
2016
büyükçekmece gergi tavan,gergi tavan,büyükçekmece,barisol,germe tavan, tavan dekoru, tavan aydınlatma, led tavan, resimli tavan

büyükçekmece gergi tavan imalat ve montaj merkezi

Büyükçekmece gergi tavan imalat ve montaj merkezinde en uygun fiyatlar için gergi tavan teklifi isteyiniz Büyükçekmece gergi tavan imalat merkezi. Albayrak Gergi tavan olarak, gergi tavan fiyatlarında ciddi indirimler yaptık. Gergi tavan fiyatlarında türkiyede ilki gerçekleştiren ve yeni çalışmalara soluksuz devam eden firmamz inovasyon çalışmalarıyla hızla devam etmektedir.

Boya  ve alçıpan asma tavan  gibi sıkıcı tavan kaplamaları, istediğiniz mekanda benzersiz odak elemanı olacak şık ve özelleştirilebilir Gergi tavanın lehine. Ticari ve konut alanlarınızı sanat eserlerine dönüştürün, misafirlerinizi huşu içinde bırakacak şık ve uygun fiyatlı bir görünüm ile.

PVC Streç tavan , kaliteyi sağlamak için özel bir CNC makinesi tarafından denetlenen polivinil klorürden (PVC) yapılır. Malzeme ince, ama inanılmaz derecede güçlü bir vinil halinde gerilir. Her açıdan mükemmel bir finisaj sağlarken, 130 galon suya sahip olmak hem muhteşem hem de dayanıklıdır.

Büyükçekmece gergi tavan çalışmamamız.uv dijital baskılı gergi tavan renk solması yaşanmaz 10 yıl garantili a sınıfı yüksek baskı kaliteli gergi tavan çalışmamız.en uygun gergi tavan fiyatları için arayabilirsiniz.