2007
2015
gergi tavan,gergi tavan uv baskı,barisol,gergi tavan fiyatları

yüksek kalitede gergi tavan üretimi

albayrak gergi tavan A sınıfı yüksek baskı kalitesinde gergi tavan üretimi yapmaktadır özel üretimini yaptığı profiller sayesinde müsterilerine kaliteli hizmet vermektedir istenilen renk ve seçilen özel resim görselleri sayesinde mekanlara ferahlık vermektedir müşterilerimiz resim görselleri bölümümüzden yüksek kalitede resim secerek gergi tavan siparişi verebilirsiniz albayrak gergi tavan malzemeleri sayesinde tavanlarınıza pürüzsüz yüzeyler elde edersiniz.

PVC gergi tavanlarımız plastikleştirici ftalat, kadmiyum, cıva ve arsenik içermeyen plastikleştiriciler ile üretilmektedir. Montaj sırasında veya kurulumdan sonra tavan ısıtma işlemi sırasında VCM (Vinil Klorür Monomer) emisyonu tespit edilmez. Bağımsız laboratuvarlar ve kuruluşlar tarafından yürütülen araştırmalar, sıcak döşemeli tavanların herhangi bir risk oluşturmadığını ve aynı zamanda son kullanıcı için güvenlikli olduğunu doğrulamaktadır.

Toksisite: gergi tavan tuvalleri, uçucu organik bileşik (VOC) emisyonları ve iç ortam hava kalitesi ile ilgili mevcut mevzuat uyarınca A + (en yüksek not) olarak etiketlenmiştir.