2805
2022
usta, gergi tavan, gergi tavan ustası, gergi tavan ustaları

İstanbul Gergi Tavan Ustası

İstanbulda gergi tavan ustası arıyorsanız, Albayrak Gergi Tavan yılların tecrübesiyle yanınızdadır. Gergi tavan onarım ve bakımı ile montaj kurulum aşamasında profesyonel ve işinin ehli ustalarımız kısa süre içerisinde sorunlarınıza çözüm üreteceklerdir.  Hayatımızın çoğunu tavanların altında geçiririz. İster evde ailemizle kaliteli zaman geçirelim, ister ofiste yeni savaşlar kazanalım ya da bir alışveriş merkezinde en sevdiğimiz markaların showroomlarında alışveriş yapalım ya da bir restoranda sessiz, romantik bir akşam yemeği yerken. Liste sonsuz. Albayrak Gergi Tavan ile tavanlarımızın altında geçirdiğiniz her anın karşılığını alacağınıza söz veriyoruz. 

Gergi Tavan Ustası mı arıyorusunuz?

Gergi tavan ustası mı arıyorsunuz, ustada aranılan bazı nitelikler hakkında bilginiz var mı? membranı, ledleri, alçıpan havuzu, ustanın işçiliği önemli detaylardır. Gergi tavan yapımında kullanılan led uygulamaları  mağazalarda evlerde işyerlerinde toplantı salınlarında ve daha birçok alanda kullanılarak elektrik enerji kullanımıolarak büyük enerji tasarrufu sağlamaktadır. Gergi tavan yaptıracağınız alan iki yıl gibi zamanda kendini amorti edecektir. Gergi tavan sisteminin ana ham maddesi pvc olduğundan dolayı uzun yıllar bozulmadan kullanılmaktadır bu sebepten dolayı deniz araçlarında yatlarda gemilerde çok tercih edilmektedir. 

Çok hafif olması ve deniz neminden dolayı deniz araçlarındaki tavanların deniz rutubetinden etkilendiği için gergi tavan yapılması en çok tercih sebebidir. Gergi tavan her sektörde kullanıldığı gibi sağlık sektörundede ençok tercih edilerek diş merkezlerinde aydınlatma amaçlı hastanelerde dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır sağlık merkezlerinde kıullanılan gergi tavanlar hijyenik açıdan toz tutmaz anti bakteriyeldir.

Profesyonel gergi tavan ustaları

İşinin ehli gergi tavan ustaları, zaman ve mekan ayırmaksızın tüm alanlarda hünerlerini göstermelidirler. Hava limanlarında otoparklarda galerilerde otoshowrumlarda kullanılan gergi tavanlar aydınlatma ve dekoratif bir alan elde etmenizi sağlar.hamam yapımında,yüzme havuzlarında yapılabilir ve ortama güzel bir şıklık katar.albayrak gergi tavan sistemleri mağzalarda yapılan konsepte göre trasparan veya baskılı gergi tavan yapılarak mağza içindeki ürünlerin sergilenmesinde önemli bir etken haline gelmiştir. Ayrıca evlerinizin mutfaklarında kullanarak iyi bir aydınlatma ve dekoratif bir tavan elde edebilirsiniz gergi tavanlar sadece tavanlarda değil duvarlarınızdada yapılabilir.iş yerlerinizde ofislerinizde aydınlık vererek daha iyi bir çalışma ortamı elde edebilirsiniz.

İstanbul'un tamamına hizmet veriyoruz.

Albayrak gergi tavan kaplama sistemleri olarak gerek avrupa yakasında ilçe ve mahalleler, gerekse anadolu  yakasında ilçe ve mahallelerin tamamına kesintisiz hizmet veriyoruz. Sizlerde sorunsuz bir gergi tavan süreci yaşamak istiyorsanız bize  0535 297 0577 numaradan ulaşabilirsiniz.