1406
2017
gergi tavan, fiyat, montaj, maliyet, led, gergi tavan fiyatları, gergi tavan maliyeti, gergi tavan fiyat hesaplama

Gergi tavan fiyat hesaplama.

Gergi tavan fiyat hesaplama, gergi tavan montaj ve led metrekare hesapları değişkenlik gösterebilir gergi tavan yapılacak olan yerin uzaklık mesafesi ,gergi tavan yapılacak olan yerin yüksekolması halinde yani 3 metreyi gecen yerlerde iskele kurulması halinde fiyatlarda yükselmeler olmaktadır.ayrıca gergi tavan metrajlarında yüksek metrajlar olduğu durumlarda fiyatlarda indirim olmaktadır fakat çok düşük metrajlarda ise gergi tavan fiyatları artmaktadır.

Gergi tavan fiyatlarını değiştiren diğer bir husus ise malzemelerin markaları ve kalitesidir. Avrupa malzemeler daha dayanıklı ve kaliteli olduğundan fiyatları çin mallarına göre daha pahalıdır. Ayrıca aydınlatma sisteminde kullanılan led markaları fiyatları etkiler. Ucuz çin led aydınlatmalar fiyatları düşürdüğü gibi arıza meydana gelmeside kaçınılmazdır. Avrupa marka gergi tavanlarda yapılan uv baskılar daha belirgin daha canlı durmaktadır. Ucuz gergi tavanlar zamanla solmaktadır ve etrafa solvent koku vermektedir.bu konuda kendini ispatlamiş gergi tavan firmaları ile çalışılmalıdır.

Gergi tavan fiyat hesaplama

Gergi Tavan Maliyeti Ne Kadar?

Barisol Gergi tavan fiyatının belirlenmesi söz konusu olduğunda birçok faktör devreye girer . Ancak maliyetleri derinlemesine incelemeden önce, geleneksel tavan türlerine göre avantajlarının yanı sıra gergi tavanın ne olduğunu anlayalım. Daha önce belirtildiği gibi, gergi tavan maliyetleri bir dizi faktöre bağlıdır. Bunları bilmek, "Gergi tavanlar pahalı mı? " Sorusunun cevabını almanıza kesinlikle yardımcı olacaktır.

Gergi Tavan Fiyatları neye göre değişir?

Kumaş Seçimi: Gergi tavan tuvali için parlak, süper aynalı, saten ve yarı saydam gibi birçok kaplama mevcuttur. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız renk seçeneği vardır. Ve en iyi yanı - tercih ettiğiniz tasarım veya görüntünün evinizin veya ofisinizin tavanına basılmasını sağlayabilirsiniz. Maliyet açısından, mat kaplamalı basit bir beyaz tavan size bir tasarımcıdan / basılı bir tavandan çok daha ucuza mal olur.

Köşeler ve Duvarlar: Üretici veya kurulum açısından bakıldığında, dört köşeli ve duvarlı normal bir odaya gergi tavan yerleştirmek çok daha kolaydır. Bu, bir odanın şeklindeki düzensizlik veya karmaşıklığın yanı sıra bir odadaki köşe sayısının, gergi tavan kurulumunun maliyetini artırabileceği anlamına gelir.

Şekiller ve Seviyeler: Gergi tavanların özel bir avantajı, elastik özellikleri sayesinde farklı şekiller ve seviyeler yaratabilmenizdir. Bu, iç mekanlarınızı tamamen yeni bir seviyeye taşıyabilir, ancak daha az karmaşık seçeneklerden daha pahalı olabilir. Bunun nedeni muhtemelen, bu tür projelerin tavanı tasarlamak, oluşturmak ve kurmak için daha fazla zaman ve çaba gerektirmesidir.

Gergi tavan fiyat hesaplama

Ekstra Öğeler: Gergi tavanlar, fanlar, ışıklar, borular ve duman alarmları gibi ekstra öğelerle çalışmak için geniş bir uyarlanabilirlik sunar. Ancak bu, tuval ve tasarımdaki uygulanabilir değişikliklerle birlikte ek malzemelere ihtiyaç duyacaktır. Bu, gergi tavan kurulum maliyetini artırabilir . Genel olarak, bu gibi durumlarda, her yeni öğenin dahil edilmesiyle maliyet doğrusal olarak artar. 

Yer: Üretici veya montajcı uzaktaysa , gergi tavan fiyatı artar. Kurulum sahası, hizmet alanlarının yarıçapının dışında yer alıyorsa, bir şirketin daha fazla ücret talep etmesi muhtemeldir.

Sipariş Ölçüsü: Genellikle gergi tavan ile kaplanacak alan 50 metrekareden fazla ise maliyet düşebilir. Ancak toplamda 50 metrekarelik birden fazla sipariş, gergi tavan fiyatını önemli ölçüde düşürmeyebilir çünkü bu sadece çevreyi değil, aynı zamanda montaj süresini ve profil sayısını da artıracaktır.

Yukarıda tartışılan noktalar artık eviniz veya ofisiniz için gergi tavanları seçerken bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır. Rekabetçi bir oranda gergi tavan seçenekleri veya profesyonel düzeyde kurulum hakkında uzman tavsiyesi için, Albayrak Gergi Tavan ile iletişime geçmenizi öneririz.