2107
2015
gergi tavan,gergi tavan uv baskı,barisol,gergi tavan fiyatları

eğlence merkezlerinde gergi tavan

albayrak gergi tavan özel eğlence merkezlerinde restorantlarda alış veriş merkezlerinde barlarda yapmış olduğu gergi tavan sistemleri ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir hem dekoratf hem aydınlatma ve ekonomik olmasından dolayı tercih edilmektedir A sınıfı ürünler ve yüksek baskı kalitesinde ürün hizmeti sunmaktadır.

"Gergi Tavan" kaplamaları güçlü ve olağanüstü kalitededir. Yazdırılabilir, arkadan aydınlatılabilir, akustik, antibakteriyel ve dağınık olabilirler.

Ayrıca tüm eğlence merkezlerine uyum sağlayan eksiksiz bir yüksek teknoloji profillerini geniş bir yelpazede sunuyoruz.

Tavanın montajı hızlı, basit, temiz, rahatsızlık vermeden ve kokusuzdur. Finişler mükemmel ve sonuç kusursuz. Bu sayede işletmeniz için tadilat dolayısıyla kapalıyız gibi bir sorunu olmayacaktır.

Ürünlerimiz CE sertifikalı ve ISO belgeli olup, ürünlerimizin kalitesini doğrular ve yürürlükteki tüm standartları karşılar.

Yeni yapılacak veya tadilat edilecek tüm eğlence merkezi, konut, ofis iş yeriniz ve tüm alanlar için idealdir. Profesyoneller ve bireyler için tasarlanmıştır. En uygun maliyet ürün garantisi için en iyi hizmeti sunuyoruz.

Yaptıracağınız gergi tavan için ürün yelpazesi: Mat - Saten - Vernikli - Translucent - Süet - Metal efekti - Basılı - Modül dalgalı, dairesel, oval ......veya sizin isteyeceğiniz sayısız çeşit.