Whatsapp

Gergi Tavan Modelleri 2020

Sunduklarımız

Çalışmanın Detayları:

2020 yılının gergi tavan modelleri Albayrak gergi tavan farkıyla sunulmaktadır. Özellikle  Gökyüzü tavanlardaki yenilenen modeller sizler için  hazırlıyoruz.Gergi tavanların döşenmesi için ideal koşullar; mobilyasız boş bir oda. Eğer binaları tamamen boşaltma olasılığı yoksa, en azından küçük ev eşyalarını ve ev aletlerini çıkarmak gerekir.

Duvarları mümkün olduğunca serbest hale getirin, mobilyayı merkeze daha yakın itin. Tüm kalanlar koruyucu bir filmle kaplanmalıdır. Yerde çiziklerin oluşmasını önlemek için karton tabakaları yerleştirdik. Kablolama zaten mevcut olan bir tavana bağlanmalıdır, böylece yeni olana dokunmaz. Odayı ısıtmadan önce (bir PVC tavan döşenirken gereklidir), eğimli köşeleri plastik pencerelerden (eğer varsa) çıkarmak istenir.

Gergi tavanlar vinil film veya dikişsiz kumaş ile temsil edilebilir, uygun bir seçenek seçimi sadece otel sahibinin isteklerine ve tasarımcıların önerilerine bağlıdır, ancak PVC gergi tavan filmin daha pratik olduğu akılda tutulmalıdır. Bu kaplama kolayca yıkanabilir, nemden ve hatta su ile doğrudan temastan etkilenmez. Bir tasarım projesi geliştirilirken, kurumun genel üslup yönü dikkate alınır ve buna uygun olarak, belirli bir film türü seçilir ve asma tavanın fiyatı oluşturulur.

Çoğu işyeri, binaları donatmak için parlak gergi tavanlar kullanmaya çalışıyor, fakat aynı zamanda, neredeyse hiç dikiş bulunmayan mat gergi tavan seçenekler de kullanılıyor. Romantik iç mekanlar için, ışık yayan diyotlarla temsil edilen yapay yıldızların bütün bir galaksisi de dahil olmak üzere yıldızlı gökyüzü gergi tavan tasarımları mükemmel uyum sağlar. Ancak gergi tavanlar için en özgün tasarım fikirleri, özel baskı makinelerini kullanarak tam renkli görüntülerin uygulandığı sanat tuvallerini somutlaştırmayı mümkün kılar. Böyle bir gergi tavan filminde, herhangi bir resim, hatta bir fotoğraf gösterilebilir, hepsi müşterinin isteklerine bağlıdır.

Gergi tavanlarının montajı sadece birkaç saat içinde gerçekleştirilir. Kanvasın daha sonra özel kancalar kullanılarak bağlanacağı profil odasının çevresi boyunca duvarlara tutunma ile başlar. Bir vinil film iş için kullanılırsa, bir gaz tabancasıyla ısıtılır ve daha sonra gerekli boyuta gerilir. Gergi tavan doku bezleri başlangıçta odanın alanına karşılık gelen bir boyuta sahiptir. Profil üzerine sabitlenen filmin kancaları özel bir kayışla kaplıdır.

Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020 Gergi Tavan Modelleri 2020

Gergi Tavan Uygulamalarımız

HEMEN ARA